RUTES, ACTIVITATS I EXCURSIONS PER LA MARINA ALTA i LA SAFOR


Una empresa a la teua mida per a dur a terme grans idees. 
Jóvens i dinàmics, responsables i coherents, imaginatius i creatius... 

Totes aquestes característiques fan del nostre projecte també el vostre, ens agrada il·lusionar i emocionar. Entenem la nostra professió, la Història,  i la nostra tasca, la Divulgació, com una forma d'aprendre, explorar i crèixer, sempre d'una forma didàctica i divertida.

Aquest és el nostre objectiu, mostrar el paisatge i la cultura que ens envolta als nostres menuts. Perquè ells seran la generació responsable de cuidar, valorar i, perquè no, millorar el Patrimoni Cultural que hui preservem nosaltres.

Una forma diferent d'entendre el passat i conèixer el territori.
"Les pedres ací em parlen, són fòssils del meu passat, testimonis del meu present" 
NGB, 15 d'abril de 2013A més a més en Arrels Marinades volem donar l'opció a crear projectes i campanyes específiques per a Municipis, Ajuntaments, Centres Escolars, Associacions, etc.

Si tens pensat un projecte de difussió, turisme cultural o campanyes didàctiques  i necessites la nostra ajuda no dubtes en escriure'ns i contar-nos la teua idea.

L'experiència de l'equip va des de disseny d'exposicions, a dissenys de publicitat i comunicació per a plans especialitzats en turisme, educació i cultura.

T'esperem!